pukul 2 pagiiii

tengah surfing internet cari hotel di mumbai. waduh waduh..daripada RM260 sampai RM1200 pun ada. Yang RM200 lebih tu, design dan decor dia macam rumah budak melayu kat UK dulu lah. Curtain bunga bunga, lain kaler dengan cadar..dan sebagainya.

Rasa macam tak seronok nak pergi sebab mak i betul betul tak setuju. Ye lah, anak anak nak naik sekolah, perbelanjaan tinggi nanti... dan tempat tu pun banyak risiko nye...meletup karang baru nahas..apa lah sangat nak tengok perkahwinan orang (ni pesanan mak)

(ni taknak member paham lah ni)

Kita ni, hati mau pergi, tapi kalau mak dah kata jangan, gaduh macam mana dengan mak, last last tak sedap gak kalau pergi..macam takda restu lah orang kata kan..tapi camana? Dah janji kat kawan dan actually dah start seronok pulak pikir. Tapi ada betulnya poin poin mak tu...empat orang naik sekolah (5 lah kalau kira Jojo), macam macam..beg sekolah kalau takda gambar barbie ke, atau disney or powerpuff ke tak main. Johan yang baru masuk tadika kurang sebulan pun dah pandai spider man bag.

Heh macam mano ni...apa pendapat anda.

Comments

Popular Posts