2008-2009

Tomorrow 2009!! yay yay!

Bye bye 2008.....

Memories of 2008- leaving old office. Meeting new friends. Losing my grandma, my grandaunt and granduncle.

[PART DELETED]

2009- nak jadi scriptwriterlah pulak. Nak sambung Arab. Nak kurus. Nak jadi anak yang lebih baik. Nak jadi mak yang lebih baik. Of course, nak jadi wife yang lebih baik...Nak tulis "Confessions of a Malaysian demented wife".

Happy New Year everyone....

Comments

ms hart said…
Happy New Year to you too!! Tulis, jangan tak tulis itu script...:) High time, high time!!! Cheer group pun dah ada to help the promotion, kan?!!
Ms Hart- ok ....kena ada orang tolong I merapu hehehe...anyways selamat tahun baru pada you and Mr Sor and moga moga 2009 akan membawa lebih barkah untuk you sekeluarga......
Ezza Aziz said…
tersedak akak bila you mention pasal nak kurus ni...tiap2 tahun itu azam akak jugak tapi tak jadik jugak. Macam mana nak kurus,masa akak tulis komen ni pun akak tgh mengunyah goreng pisang ni....abang akak cakap ada satu cara jer cara yang paling berkesan utk pompuan jadik kurus..suruh suami dia kawin lain...Gerenti kurus... hampeh betul

selamat tahun baru dari kami sekeluarga
Alahai word verification blogspot ni taulak topik kita- "REBUT"!!!

kawin lain??Jangan kata kurus..botak pun ada...

saya pun cam tu Kak E- kata nak kurus tapi mulut ngap ngap roti coklat anak....

Selamat Menyambut Tahun Baru...
emm to become mom for 6th time not azam 2009?
tireless mom said…
Dear SW

Cute lah you this way, betul, Gemuk ke kurus ke janji sihat.

Happy New Year to you and family.
I eat lemons for breakfast said…
Bonus ada leeee..... cuma lambat...(so I was told last Friday) Sabo la... I know la we are not working fast enuf in chasing the clients to pay up :P
Hi TM

Thank you thank you.. tapi kurus siiikiiiiiit je lagi please!

Happy 2009 to you and family!
Hey there I eat lemons (not melons?) for breakfast-- yah I heard that too! Alhamdulillah dan semoga bertambah lah rezeki firm ....
Kitchen guardian- er masih put to vote ...semua dah vote ok tapi ada mamat tu pakai kuasa veto dia....no...
MrsNordin said…
Confession of a Demented Housewife ~ I'm reading it now. You are the M'sian version!! True!
ohmygod really!!? I should start writing now..!(where to get celebrity schoolmom)

Popular Posts