Friday, June 18, 2010

ooohhh dear

I just bought 3 blouses, 2 tudung, one silk bajukurung, all in one hour and not leaving Ampwalk. For the 3 blouses and 2 tudung, not leaving the office siap. But the prices were tempting...tak dapat harga tu kalau kat kedai..Putri came and seperti biasa..selalu terjebak!! he he he! Check out her blog.

takpakan..bukan selalu pun i shopping...kan..and its cheaper than pavillion...and its cheaper than if i makan kat luar..or jalan....(apa hal rasa bersalah ni??) he he


3 comments:

Anonymous said...

Ummie - sekali-sekala apa salah nya. Kita bekerja keras untuk kehidupan dan kesenangan kita juga kan. Once we got our reward, belanja lah! Shopping lebih2 sikit, untuk persiapan Syawal juga.

Have a wonderful weekend.

Rafiah

aida yurani said...

hehehe, biasa tu kaklong :)

Royalshoppingarcade said...

thanks for the support kak rafi.cakap org..kak rafi taknak shop dah ke kat my blog>hahahahah...ke dah pass baton to kak shila?cantik la that tafetta kebaya on u tau.hahha..

Winter Sonata sure is different at 49 years old!

Believe it or not I am rewatching Winter Sonata.. ee geram betul I dengan si Yujin tu lah... she really was a wutz wasn't she? and...