nak bagi ke tak

I ada bagi something to my 2 clerks as hadiah lah for helping me sell the house kan...sekali kan, i terdengar the general clerk jawab phone pas tu she said "takda, nampak macam takda je" and now she is very masam...what do I do? I takdalah ingat nak bagi kat dia sebab yang banyak buat kerje those 2 people je tapi macam tak fair gak dia pun tolong kan...hmm tu lah dia kan..nak bagi bagi semua kalau tak masam....


Comments

tanya jer dia apa masalah dia..kot2 dia ingat macam dapat bonus....semua dapat tapi dia ilek...macam tu la perasaan dia kot...
Kak Ezza..i bagi je in the end..hehe
Alahai...bertambah lah murah rezeki kamu Shilaa...
amin amin ...sekarang tersengeh sengeh puan shila nak apa semua boleh..aiseyyy

Popular Posts