Vanity has struck

So pretty lah my new lay out ! hehehe

What a pathetic post kan, the previous post . ada ke. My partnerboss said HABIH MACAMANA DIA NAK BAYOR HOLIDAY ENGKO??

Yelah jugak ek...dah lah i sign up facial haritu...shhhhhhh.. ok lah takya shhhh..I dah beritau dah. tapi slow slow lar...I was thinking, kalau slimming tu, I can also do (hah hahahahah!!) but muka ni...muka dah saggy cannot do anything..so I signed up lah for the facial yang ada lift lift dan pakai mesen mesen...

Bukan lah I ni vain sangat (so vain!) But asal taknampak older sangat dahhh...memang akan lebih tua, in fact I pray that insyallah I akan jadi tua...(as in takdalah padam tiba tiba kan) but then...the proses tu kalau boleh takda lah look so obvious...since botox is not allowed, losyen losyen dan mesin mesin je lah can help...

what do you think?? Actually i know of people who go for botox- kill the nerve kan? so that the lines disappear. Somemore got injection kan. to lift the muscle. My sister in law ada recommend exercise ni nama dia FACERCISE- so you exercise your facial muscles by making funny faces. I should try

Eh eh I AM so vain!! Dah ada duit sikit bukan nak pikir sedekah ye, lagi vain ada lah ...kasi chan lah...i never pampered myself before ..mani pedi pun tak pernah ...sob sob..(kes kesian lah pulak)

(the upside though was I got compliments on how cerah /bright I look!)
Eh oklah i nak go zohor! have a good day guys!

Comments

Popular Posts