masa dulu dulu

Wahh Queen In Hyun's man ni best lar!

Hero dia sangat lah hero..he is a scholar, a brain, a thinking man who observes and is cool. She is a kalut person, always show her feelings, and tells him straight that she likes him...

eh eh macam I lah! heehehhe

Dolu dolu I yang confess first kan...tak sabar lah tunggu the bf to confess..entah ye entah tak dia nak cerita dia sayang kat i ke apa ke. so I asked him je ..you ni suka kat I kan? something like that. after a week or 2 of jalan jalan cari makan keliling bandar dengan alasan kawan..haissh tak kuasa aku.

pas tu I yang suruh dia announce kat parents. Bukan excited...saja tak nak tunggu. Hish tak patient lak kan...i dont know other couples camana- yang boleh dating bertawun tawun..you all sabar nye...

tapi i guess, the 2 characters are so different that it works. macam qhim lah kot...hehehehe

Comments

Popular Posts