kueh

Semalam I told hubby- susu dah habis..

and he said- i bought susu cair ..i ingat you nak masak kueh ke...apa ke...

then he glanced at me. 

apa kah maknanya itu??

hehehe

dulu dulu i rajin jugaklah memasak kueh..not cakes, but kueh...takda lah banyak na repertoire nya- yang nak mati punya simple..kueh ketayap, kueh onde onde, kueh bahulu (tu tolong opah kacau telur je dengan pemukul telur dia yang pusing pusing tu) , kueh sago, lepat pisang, agar agar macam macam, puding jagung..etc etc lah dan sewaktu dengannya...

tapi now..er jadi kenangan je lah..nak kueh beli je..tak adventurous langsung nak try ek?

Hmm penyakit M oh penyakit M...

Comments

Popular Posts