Tuesday, April 16, 2013

bunga bunga!

Weh dapat 2 more bouquets weh!!
Photo: Thank youuuuu safia and aida n khairul!! Mwaaahhhh
Macam ni boleh birthday hari hari ni!
EDIT! Ini bukan daripada suami terchenta...I excited lah gak  tapi rupanya daripada kawannnssss

husband kena leter pagi ini on the subject of "making the effort"

although he said kan kita pergi MO etc etc

tapi i said its all saya yang arrange yang oiiii...yang you arrange takda pun

nak hantar bunga pun tak sempat ke..walhal kedai bunga bawaaaah je hospital

Dia sengeh je....

Then petang ni I dapat bunga I ingat dia lah bagi..tapi rupanyefrom orang lain....sorang tu owner of the flower shop (punyerlah selalu sangat order) and sorang lagi tu my cousin terchenta.....

Huwaaaa!! I ingat dapatlah ilham ..rupanye tak....

tapi i feel bad gak berleter.....,dah lah dia balik lambat....mamat tu tido pun tak betul.. yesterday he was muttering in his sleep -" its so good to be home"

Better lay off him lah

Girls yang tak kawin out there- marry lah orang kerja kerajaan ok.

Terimakasih

18 comments:

ummisara said...

kak shiela...

hah hambik u!! sekali 2 dapat kekekekek.

Superwomanwannabe said...

Umi sorry!! bukan dia yang bagi ! Orang lain!! tapi i leter lah...tak menjadik lagi...!

Ezza Muffinbiru said...

hmmm...akak ni dah 30+ kawin...tak pernah dapat bunga pun...dapat makan jer laa..tu yang badan sihat bulat jer..hehehe

Superwomanwannabe said...

heheh suami memang berat sikit nak beli bunga...esp kalau dia rasa kita nak! pelik..tapi tak menandakan dia tak sayang..tol tak

Cik Kiah said...

My husband's excuse for not sending me any flowers on our last anniversary was, 'I am never quite sure where you will be. The office or at home'. Boleh tak? Does it really matter? Mesti sampai jugak kat tangan I akhirnya kan?

ummisara said...

kak shiela...

i rasa kan your hubby x suka bunga sbb bunga cepat layu...mungkinkah jeng jeng jeng...diamond and platinum di jarimu wink wink

Diary of a Complicated Girl said...
This comment has been removed by the author.
Nadine said...

Awww it's so good to be home? In his sleep? Kesiannya..

Don't worry mommy, i'm sure he never meant to upset you. He'll make up for it I'm sure.

mumsie said...

i take offence pasal kerja kerajaan tu...govt servants today are not like yester years tauuu

Superwomanwannabe said...

sorry Mumsie!! jangan kecik hati tauuuu i tau you kerja teruk. i thought you were the exception! Tapi if government officers pun balik macam tu - thats bad .....!

Superwomanwannabe said...

Cik Kiah...alasan yang masuk akal tapi tak dapat diterima keh keh! sure next year takkan lupa nyer....

Superwomanwannabe said...

ummisara- amin amin amin...hehehe

mumsie said...

:-)

Anonymous said...

i totally agree with u!!!
hehe, i even let my husband read this post yesterday. then he sengih-sengih and said "im speechless" but it is true kan, dah bagi hint berjela2 pun tak paham2 lagi ;p mcm mana tu

Superwomanwannabe said...

anony= ni dah masuk kategori tak hint dah ni..kategori DEMAND bunga ..pun tak jadi..heheh

dulu pernah i bagi dia duit tau;when we passed florist tepi jalan i kata kat dia nak ambik 2 pound beli i bunga.

baru lah dapat....hihi!

Dr. H said...

eh u dah kurus; tahniah

dr h

Nani said...

Oh I missed your birthday..

Happy Belated Birthday Pn Shila :)
May this year brings you happiness & may you & your family be blesssed, always!

Superwomanwannabe said...

Tkasihh Nani..Amin amin..

Winter Sonata sure is different at 49 years old!

Believe it or not I am rewatching Winter Sonata.. ee geram betul I dengan si Yujin tu lah... she really was a wutz wasn't she? and...